Reviews

Als fanatiek fietser en wandelaar kreeg ik ook dit jaar weer te maken met de enorme jeuk van de processierupsen. Na weer enkele slapeloze nachten zocht ik naar een product wat de onzichtbare haardjes van de processierups kon verwijderen. De Processiepad bracht voor mij de oplossing! Zodra ik de jeuk voel opkomen gebruik ik de pads en kan ik weer door gaan met de dingen van de dag en ook ‘s nachts weer heerlijk slapen!

Kees de Beus

Tijdens mijn werk in aanraking gekomen met de processierups. Mijn vrouw had een goed idee om van de jeuk af te komen, namelijk Processiepads proberen. Op dezelfde manier als wanneer je armen of benen wilt ontharen. Inderdaad de jeuk was snel verdwenen…

Hans Voet

Op aanraden van mijn ouders gebruikt om van de vervelende jeuk af te komen. En het werkt!

Randy

Het helpt tegen de jeuk van de processierups! Een aanrader voor iedereen die last van de processierups heeft!

Manon Bergmans

Ik wilde het eerst niet geloven, maar het helpt echt. Liever de processierups vermijden, maar als je wel in aanraking met ze komt probeer dan deze pads. Het heeft mij geholpen!

Ans

Jeuk jeuk en nog eens jeuk van die vervelende processierups. Door Processiepad te gebruiken verdween de jeuk en kan ik weer door met de dagelijks dingen in het leven.